Пътеводител в асфалтопроизводството Пътеводител в асфалтопроизводството Изключителен търговски партньор на AMMАNN - Заводи за асфалт, в България
София, бул.Челопешко шосе 10-12
Работно време: Понеделник - Петък
08:00 - 17:00
тел. 02 444 3 666

За нас


Компанията Аматех ООД се явява като продължител на дейността от Санимпекс сервиз ООД, с надградено портфолио. Нашите сервизни специалисти успешно оперират както в България, така и в чужбина : Холандия, Франция, Словакия, Чехия, Полша, Сърбия, Черна Гора, Македония, Гърция, Румъния, Украйна, Латвия, Русия, Казахстан, Таджикистан, Азербайджан, Армения.

За изминалите вече 20 години наши екипи под ръководството на инж. Ивайло Петракиев са монтирали  и пуснали в действие повече от 68 нови завода с марката AMMАNN.

Фирмата предлага на българския пазар всички модели заводите за асфалт с марката Амманн, техни компоненти, преоборудване на съществуващи заводи, резервни части за заводите от Amman Group, предоставяне на сервизни и проектански услуги.

Екипът на Аматех ООД се състои от специалисти с дългогодишен опит в консултирането, търговията и инсталирането на заводите за асфалт Амманн, както в гаранционния и извънгаранционен сервиз. Дейността ни като изключителен представител за България на заводи от групата на Амманн води своето начало от 1999 г.,  като опитът ни съвсем не се ограничава в пределите на нашата страна.

„Аматех“ООД е изключителен търговски агент на заводите с марката „AMMANN“ в България. Швейцарският машиностроителен гигант AMMANN Group е световен лидер в производството на заводи за асфалт, машини и услуги за строителната индустрия с основен опит в изграждането на пътна инфраструктура.