Пътеводител в асфалтопроизводството Пътеводител в асфалтопроизводството Изключителен търговски партньор на AMMАNN - Заводи за асфалт, в България
София, бул.Челопешко шосе 10-12
Работно време: Понеделник - Петък
08:00 - 17:00
тел. 02 444 3 666

Търговска дейност


ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

Екипът на Аматех ООД е дългогодишен партньор на западноевропейски компании от групата на на швейцарския технологичен гигант Ammann. Първоначално историята на нашата дейност започва с търговско представителство с изключителни права за България на продуктите с марката SIM- Ammann, на завода във Верона, Италия. С тази марка сме доставили за български клиенти повече от двадесет нови завода с различни конфигурации и капацитети, които поддържаме и до ден днешен със сервизно облужване, дооборудване  и резервни части.

Понастоящем Аматех ООД предлага на българските клиенти цялата гама заводи за асфалт от групата на AMMАNN - както продуктите на фабриката във Верона, Италия, така и моделите от фабриката в Лангентау, Швейцария. От 2019 година Аматех ООД предлага и заводите за асфалт Аполо.

ДОСТАВКА НА КОМПОНЕНТИ ЗА АСФАЛТОПРОИЗВОДСТВОТО

Освен заводи за асфалт, Аматех ООД предлага на българските асфалтопроизводители редица допълнителни продукти и решения съпътстващи асфалтопроизводството и асфалтополагането. Сред предлаганите от нас съоръжения са.

- Емулсионни бази
- Инсталации за полимермодифициран битум
- Дозатори за течни добавки
- Дозатори за гранулирани добавки
- Горелки за сушилни барабани за различни типове гориво
- Горелки за маслогрейни инсталации
- Битумни цистерни

„Аматех“ООД е изключителен търговски агент на заводите с марката „AMMANN“ в България. Швейцарският машиностроителен гигант AMMANN Group е световен лидер в производството на заводи за асфалт, машини и услуги за строителната индустрия с основен опит в изграждането на пътна инфраструктура.