Пътеводител в асфалтопроизводството Пътеводител в асфалтопроизводството Изключителен търговски партньор на AMMАNN - Заводи за асфалт, в България
София, бул.Челопешко шосе 10-12
Работно време: Понеделник - Петък
08:00 - 17:00
тел. 02 444 3 666

Сервизна и проектантска дейност


СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ

Аматех ООД предлага на клиентите си квалифицирани сервизни услуги. Фирмата разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на заводи за асфалт от всички серии на марката AMMАNN.

Сервизът ни е единствен по рода си в България. Цялостната услуга по изграждане, гаранционно и извънгаранционно поддържане се осъществява независимо и без нуждата от скъпоструващи чуждестранни специалисти. Сервизният капацитет на Аматех ООД не се измерва единствено с опита натрупан на нашите обекти в България. В периодите на понижена стопанска активност на българския пазар, екипи от наши техници са желани и търсени в изграждането на обекти в Европа и Русия. Повече за изградените и пуснати в експлоатация от нас обекти можете да видите в нашето портфолио.

ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ

За нуждите на нашите клиетни възникващи при новостроящи се заводи за асфалт, преместване на стари заводи, разширяване или други случаи,  можем да предложим необходимите технологични проекти, необходими както за оптимално функциониране на съоръженията, така и при спазване на законовите изисквания на Република България.
Фирмата ни разполага с превоспособен проектант в лицето на инж. Ивайло Петракиев, управител на Аматех ООД, а проектантската дейност, която извършваме е цялостна до съставянето на технологичен проект за нуждите на обекта.

„Аматех“ООД е изключителен търговски агент на заводите с марката „AMMANN“ в България. Швейцарският машиностроителен гигант AMMANN Group е световен лидер в производството на заводи за асфалт, машини и услуги за строителната индустрия с основен опит в изграждането на пътна инфраструктура.